>
Notícies
Reciclatge

El reciclatge i la sostenibilitat seran els temes de l’Empordoneses d’aquest any

22:08 – Ja s’ha obert el període d’inscripcions per a l’exposició mutlidisciplinar, que se celebrarà a Figueres del 4 al 31 de març 

Logotip de l'exposició Empordoneses, dissenyat per Pilar Farrés

Logotip de l’exposició Empordoneses, dissenyat per Pilar Farrés

La mostra artística Empordonenses, que planteja cada any la reflexió sobre una temàtica concreta, tractarà aquest any el reciclatge i la sostenibilitat. L’exposició col·lectiva, que va néixer l’any 2010 amb la voluntat de reunir la creació d’artistes femenines de l’Empordà, actualment també exposa obres d’artistes masculins i d’altres països, tan emergents com ja consolidats. El període d’inscripcions ja és obert, i s’acaba el divendres 8 de febrer.

L’exposició té la intenció d’esdevenir un espai d’interacció, i és per això que comprèn obres de diverses disciplines: pintura, escultura, instal·lacions, fotografia, performances, poesia i música; només amb la condició que sigui de nova creació. Per altra banda, com en els anys anteriors els almunes dels instituts de Figueres també participaran a Empordoneses amb les seves creacions.

La mostra, que se celebrarà a Figueres del 4 al 31 de març, també anirà acompanyada d’una sèrie d’activitats paral·leles com ara xerrades, visites guiades o activitats nocuturnes.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari