>
Notícies
Reciclatge

L’exposició “Encara no sóc un residu” rep uns 200 visitants diaris al Centre Cívic Zona Nord

Mural de l'exposició amb els missatges escrits pels nens

Mural de l’exposició amb els missatges escrits pels nens. Foto: Paula Solanas

19: 44 – La mostra sobre objectes reutilitzables “Encara no sóc un residu”, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, ha tancat avui el seu pas pel Centre Cívic Zona Nord, a Nou Barris. Segons fonts de l’organització, uns 200 visitants i usuaris habituals del centre s’han apropat diàriament a visitar l’exposició des que es va inaugurar el 15 de gener.

L’objectiu de l’exposició és la reducció de residus innecessaris, que encara poden tenir una segona vida, mitjançant la prevenció. Per a aquest propòsit, mostra una sèrie d’objectes provinents de diferents Punts Verds de Barcelona que encara es poden reutilitzar: un mòbil, una planxa, una torradora, etc. Aquests es presenten juntament amb una petita història sobre on i com van ser trobats que anima a tornar a fer-los servir. Per exemple, una màquina de cafè que anuncia: “Sóc una cafetera i provinc del Punt Verd de Sagrada Família. El que més m’agrada és despertar a tots els meus veïns amb l’olor de cafè de bon matí”.

L’Ajuntament de Barcelona també ha volgut potenciar la formació en el tema a través d’informadors que proporcionen butlletins sobre punts verds i recollida selectiva als visitants. A més, l’activitat convidava als nens a escriure un missatge sobre el reciclatge o la prevenció de residus i penjar-lo al mural de l’exposició.

L’exposició, que es va inaugurar en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, ja s’ha mostrat a espais de la ciutat com el Palau Alòs, el centre Cívic Mas-Guinardó o el Centre Cívic Can Déu. Durant els pròxims dies s’anunciarà el següent destí d’“Encara no sóc un residu”.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: