>
Notícies
Reciclatge

El butlletí de la Borsa de Subproductes de febrer ja està disponible

Butlletí BSC de febrer de 2013

Butlletí de la BSC de febrer de 2013

17:56 – El butlletí electrònic de la Borsa de Subproductes de Catalunya (BSC) del mes de febrer de 2013 ja està disponible per a ser consultada. L’objectiu d’aquesta publicació és potenciar l’aprofitament màxim dels residus i promoure el reciclatge, subministrant a les empreses una eina per reduir despeses i millorar la seva competitivitat.

Es tracta d’una publicació trimestral adreçada a productors de residus per a ajudar-los a trobar oportunitats de reutilització per les seves deixalles. Mitjançant anuncis d’ofertes i demandes es posa en contacte a una empresa generadora de residus amb una altra que els pot gestionar com a subproducte, és a dir, com a substitut d’un producte comercial o primera matèria.

El butlletí consta de dues parts: una de divulgativa sobre la inscripció a la BSC i el procés d’intercanvi de residus; i una dedica als anuncis. Aquests estan dividits segons el tipus de deixalla (química, tèxtil, vidre…) i proporcionen informació sobre els materials (procedència, quantitat, forma de presentació en la que es troben…).

La utilització de subproductes redueix el cost del procés productiu de l’empresa demandant; mentre que disminueix el cost d’eliminació de residus de l’oferent. A més, la població en general també se’n veu beneficiada perquè s’aconsegueix atenuar l’impacte que tenen sobre el medi ambient.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: