>
Notícies
Reciclatge

El Vendrell tindrà un nou sistema de recollida de residus a l’estiu

Casa de la Vila del Vendrell. Foto: Isaac Bordas

Casa de la Vila del Vendrell. Foto: Isaac Bordas

11:27 – L’Ajuntament del Vendrell preveu posar en funcionament aquest estiu un nou model d’ubicació de contenidors i nous serveis en la recollida de residus. Segons l’ens, l’entrada en funcionament del nou model pretén una clara millora de la recollida de les diferents fraccions de residus que permetria aconseguir un estalvi en el cost del servei.

Segons el regidor de Residus, Neteja Viària, Convivència i Civisme Jaume Domingo: “Es crearan noves àrees de recollida de les cinc fraccions de residus, rebuig, orgànica, paper, envasos i vidre. En l’actualitat al Vendrell hi ha 42 illes de contenidors d’aquesta tipologia, amb el nou sistema es passaria a 259 illes”. Per altra banda, la nova estructura del servei permetrà rebaixar els contenidors de rebuig de 685 a 421 i per tant produir un estalvi de cost de l’eliminació dels residus.

Amb el nou plantejament de recollida es preveu la posada en funcionament d’un nou servei de deixalleria mòbil. Aquest fet farà que els cinc punts verds que ara té el municipi es converteixin en punts de recollida de poda. En aquests sentit hi haurà un augment d’aquestes zones a tot el municipi i es fixaran uns dies determinats per a la recollida de poda i de la deixalleria mòbil en funció del diferents barris.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: