>
Notícies
Campanya "Envàs on vas?", Reciclatge

L’Agència de Residus de Catalunya presenta la jornada ComunicARC 2013

Poster de la jornada ComunicARC. Font: Agència de Residus de Catalunya

Poster de la jornada ComunicARC. Font: Agència de Residus de Catalunya

13:07 – L’ARC ha anunciat que el proper dia 8 d’abril tindrà lloc la jornada ComunicARC 2013 titulada “Avançar cap a estratègies de comunicació innovadores” al Mercat de les Flors de Barcelona. L’esdeveniment forma part de la recent campanya “Envàs, on vas?” i analitzarà el paper de la comunicació en la gestió de residus.

L’agència ha comunicat que durant l’acte es donaran a conèixer dades quantitatives i qualitatives de l’estudi postcampanya, per tal de poder reflexionar sobre si ha complert els seus principals objectius. Al llarg del dia s’organitzaran quatre taules rodones al voltant de diferents aspectes: la primera sobre experiències de comunicació en sistemes integrats de gestió d’envasos; la segona, tendències i noves formes de comunicació; la tercera avaluarà l’impacte de la campanya “Envàs, on vas?” i com l’ha interpretat la ciutadania; i l’última en valorarà els resultats.

Tal com expressa la institució, aquesta jornada està dirigida especialment a ens locals, entitats ambientals, empreses consultores i d’educació ambiental i agències de comunicació. En els propers dies l’Agència Catalana de Residus confirmarà els ponents que formaran part de l’event, que compta també amb la participació d’Ecoembes i Ecovidrio.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari